Om Oss

Eikeviks Svømmebassengservice AS er et familieforetak med erfaring innen svømmebasseng siden 1959. Hos oss får du ekspertkompetanse hele veien fra idé til ferdig svømmebasseng. Kontakt oss for gratis befaring!

Se vår nettbutikk med utstyr til basseng, sauna og boblebad/spa!

Oppfølging av kunder med basseng

Enten du er en liten eller stor kunde, privatkunde eller næringslivskunde, legger vi like stor vekt på god oppfølging av deg og ditt basseng.

Bygge nytt svømmebasseng?

Du kan få svømmebasseng både ute og inne, med ulik konstruksjon, fasiliteter og finish. Kontakt oss for å finne ut hva som passer best for deg!

Like stor bransje for basseng som for bil

I USA må de som jobber med svømmebasseng ha fagbrev. Det er ikke samme strenge regelverk i Norge, og mange aktører innen basseng-bransjen selger billige løsninger som kan medføre mange ekstrakostnader. Vi ser altfor ofte eksempler på svømmebasseng som aldri ville fått byggetillatelse i USA, med så store feil eller mangler at det skaper trøbbel for dem som eier det.

Du kan stole på at Eikeviks svømmebassengservice bygger svømmebasseng for norske forhold og norsk vannkvalitet. Det er alltid fagpersonell som tar seg av alt fra grunnarbeidet til rørlegging, elektro og ventilasjon. Samarbeid og kunnskap på tvers av fagene gir deg et solid og funksjonelt basseng som du får glede av i mange år.

 

KONTAKT OSS