Salgsbetingelser Nettbutikk Eikevik’s Svømmebassengservice:

Eikevik’s Svømmebassengservice A/S

Våre salgsbetingelser

Her kan du gjør deg kjent med salgsbetingelsene til Eikevik’s som gjelder når du handler i vår nettbutikk.

Generelt

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon i vår nettbutikk er bare tilgjengelig på norsk.

For å kunne handle på www.eikeviks.no må du ha fylt 18 år.

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, SMS, brev, eller lignende.

 1. Parter

«Selger» er: Eikevik ’s Svømmebassengservice AS.

Kontaktdetaljer til Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS fremgår nedenfor.

Informasjon om Eikevik’s Svømmebassengservice AS:

– Org.nr. 863 535 662

– Adresse: Eikeviken 49

– Telefonnummer: 95 12 52 30    e-post: basseng@eikeviks.no

«Selger» blir i det følgende benevnt «vi», «oss» eller «Selger». Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt «du», «deg», «din» eller «ditt».

 1. Handle i nettbutikken

Her har vi beskrevet kjøpsprosessen slik at du alltid kan føle deg trygg når du handler på nett.

 1. Orienter deg om produktene
 2. Velg ønsket produkt
 3. Legg i handlekurv
 4. Velg forsendelse
 5. Betaling: vi sender deg faktura etter bestilling
 6. Kontroll av bestillingen
 7. Bekreft din bestilling og aksept av salgsvilkårene
 8. Motta ordrebekreftelse
 1. Din bestilling

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen du har oppgitt. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Selger sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Selger ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende.

Vi har mulighet til å gjøre endringer frem til varen sendes fra vårt lager. Dersom varen er sendt fra vårt lager må du benytte angreretten din.

Dersom du ønsker å ringe oss kan du ta kontakt oss på telefon: 95 12 52 30.

 1. Betaling

Når du handler nettbutikk.eikeviks.no er det Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS som håndterer fakturering og din betaling. Ved spørsmål om betaling kan du kontakte Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS på

telefon: 95 12 52 30.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Frakt blir sendt med faktura dersom man betaler med kredittkort. Faktura må betales før varen sendes. For større forsendelser som komplett boblebad, komplett sauna, prefabrikert svømmebasseng og tilsvarende større enheter må det beregnes separat frakt.

Dersom det er spørsmål om frakt, vennligst ring +47 951 25 230 eller send e-post til basseng@eikeviks.no

For varekjøp til en verdi under NOK 1.500.- vil frakt legges til avhengig av produktets størrelse og vekt. Endelig fraktpris vil fremkomme på faktura.

Betaling skjer etter tilsendt faktura etter at bestillingen er mottatt.

Faktura vil bli sendt på e-post fra oss innen 3 dager etter at bestillingen er gjennomført, med forfallsdato som angitt under kjøpsprosessen. Ingen ekstra avgifter tilkommer ved kjøp mot faktura.

 1. Returrett

Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS tilbys 30 dagers returrett med de begrensninger som følger av:

OBS: Retur av varer må alltid avtales med Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS på forhånd.

Spesialbestilte varer tas ikke i retur. Varen må være ubrukt og ikke vært forsøkt innmontert i renseanlegget eller andre systemer. Returner produktet i emballasjen som produktet var pakket i, send kvittering til oss innen 30 dager, så får du enkelt og greit pengene for kjøpet tilbake. Produktet må være i samme stand og i hel original emballasje.

 1. Levering og forsinkelse

Levering av produktene skjer på den måten som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

Ved hjemlevering eller med innbæring så tenk på at du selv har ansvar for at det er mulig å frakte produktene inn i bostedet. For hjemlevering må du være på plass for å ta imot varene og vi kan avkreve legitimasjon før vi overleverer varene. Avhengig av din adresse og fraktforsendelse tilbyr flere fraktselskaper utkjøring eller henting selv på terminal eller annet hentested.  Ved benyting av utkjøring kommer dette som regel som tillegg hvis ikke annet er avtalt.

Dersom du har bestilt innbæring av produkter, tenk på at du selv har ansvar for å beskytte gulv, vegger, med mer. På grunnlag av HMS-krav er våre transportører pålagt å beholde godkjent verneutstyr som skotøy på.

Avbestilling av hjemkjøring må senest foreligge to virkedager før avtalt tid. Dersom levering ikke kan utføres på grunn av at hinder foreligger i bostedet, eller at avbestilling skjer for sent, forbeholder vi oss retten til å ikke refundere fraktkostnaden.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om, og eventuelt når, levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Vi gir deg valget mellom å opprettholde ordren, fastsette ny leveringsdato eller kansellere ordren med tilbakebetaling av innbetalt beløp.

Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.

 1. Reklamasjon

Etter at du har mottatt produktene, anbefaler vi at du så snart som mulig undersøker om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Skade på emballasjen skal alltid meldes i fra om ved henting eller ved overtaking. Du må selv kreve fra den som kommer med varen eller ved overleving av varen at denne skaden skal registres skriftlig og at du får en utskrift av dette på stedet.
Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Selger kan kreve å få reparere varen hvis det er umulig å skaffe en ny, for eksempel hvis varen ikke lenger blir produsert, eller at det medfører en urimelig kostnad. Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss skriftlig. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Du har likevel alltid minst en måneds reklamasjonsfrist. Vi anbefaler av bevishensyn at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet, eller fem år dersom produktet er ment å vare vesentlig mer enn to år. Reklamasjon må rettes mot selger av det aktuelle produkt dvs Eikevik ’s Svømmebassengservice AS.

 1. Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir selger beskjed om at du vil benytte angreretten, primært ved å benytte angrerettskjema, eller skriftlig per brev, e-post, SMS med referanse til ordrenummer. Last ned angrerettsskjema her.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tolv måneder etter at varen er mottatt.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til selger innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg.
Selger er forpliktet til å betale tilbake det du har betalt, inkludert porto/frakt for forsendelsen, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at selger mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for selger.

Produktet sendes tilbake til oss (med sporingsnummer), om mulig i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema (som ligger vedlagt på ordrebekreftelsen du fikk på e-post). Angrerettskjema kan også lastes ned her.

Ved kjøp fra Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS kan varen returneres til:
Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS
Eikeviken 49
5043 Bergen

Kjøperen kan ikke angre på kjøp av varer som forringes raskt, varer som etter sin art ikke kan tilbakeleveres, eller på kjemikalier hvor forseglingen er brutt.

 1. Personopplysninger

Personvernerklæring for Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS kan leses her

 1. Salgspant

Vi har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet.

 1. Tvister

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Part i saken er Selger, dvs Eikevik ‘s Svømmebassengservice AS. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.

 1. Utførsel

Alle varehandel som skal sendes til utlandet må forhåndsavtales og forhåndsbetales.

1) Skjema RD-0032 må fylles ut i sin helhet med den faste utenlandske bostedsadresse.

Skjemaet kan lastes ned her

2) Skjema med tollvesenets attestasjon om varen innen 30 dager fra salgstidspunktet er fraktet ut av landet/til Svalbard/Jan Mayen.

3) Norsk kontonummer må være påført slik at vi kan overføre pengene tilbake.