For deg som har privat svømmebasseng, kan vi komme hjem til deg og forklare hvordan alt det tekniske utstyret fungerer. Du vil få en gjennomgang av vannets «reise» fra pumpen, videre til filteret, oppvarmingen, kjemikaliedoseringen og videre inn til bassenget.

Se også vår nettbutikk for alt av utstyr til vedlikehold av private svømmebasseng!

Opplæring i vedlikehold av private svømmebasseng

For god vannkvalitet og forlenget levetid på pumper og utstyr må du ha gode rutiner for vedlikehold. Vi tilbyr opplæring i vedlikehold av private basseng. Anleggene kan være litt forskjellige fra basseng til basseng, men vi tar for oss det konkrete anlegget som er installert hos deg. Du lærer hvordan du skal betjene det tekniske utstyret og hva du må være oppmerksom på. Noe av det viktigste du lærer om er vannkjemien og håndtering av kjemikalier. Du får inngående opplæring i alle parametere som er viktig for et godt badevann.

Rutiner for vedlikehold av basseng

Hvis ikke bassenget blir riktig vedlikeholdt, kan vannet i svømmebassenget få en rekke mikrober, inkludert bakterier og alger, som kan forårsake helseproblemer som øre-, nese- og halsinfeksjoner.

Her kan du lese mer om vedlikehold av svømmebasseng

PDF Hvordan du skal opprettholde god vannkvalitet på private svømmebasseng

Serviceavtale for private svømmebasseng

De fleste private anleggene ivaretas av eier, men for mange kan det være god trygghet og avlastning å inngå en enkel serviceavtale. Du kan for eksempel velge en av disse serviceavtalene:

Service på svømmebasseng én til to ganger i året
Da ser vi over hele anlegget, tar vannprøver og utbedrer eventuelle feil og mangler.

Regelmessig service på svømmebasseng.
Vi slamsuger bassenget og rengjør filteranlegget for deg jevnlig. Du kan også kontakte oss i løpet av året, så ordner vi det du måtte ønske.

Back to list